onsdag 30 juni 2010

Midsommar och Borås



Midsommar firades i vanlig ordning hos Tobbe och Martina på deras landställe ute i Nyköping. Bernen lekte, solen sken, vi badade, åt massor med god mat, drack vin, ja det var precis så mysigt som det ska vara.
Vidar fick en allergisk reaktion så hans ögon rann hela helgen, dessutom fick han fullt med blåsor på hela kroppen och en virusinfektion så han är hemma från dagis. Dagmar spydde i sängen på morgonen och fick dålig mage så hon är också hemma från dagis, ja så mysigt kan det vara när man har barn.

Måndag och tisdag var jag i Borås. Skulle ha lämnat barnen på dagis men fick inte det eftersom de var sjuka. Fick istället ringa till roger så att han vände i dörren till jobbet och kom tillbaka hem så att jag kunde hoppa in i en taxi och åka iväg. Tur att jag har jobbat med logistik och projektledning i så många år :-)

Senare på kvällen (efter att vi hade handlat på outletten i borås och druckit Cava hemma hos vår leverantör) blev det trerättersmiddag och massor med vin (som vanligt lite väl mycket för att vara helt pigg på tisdagen men va fan...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar