lördag 7 augusti 2010

Affären


Den är klar! Affären. Vi har byggt en superfin liten affär till barnen eftersom de älskade den som fanns på Parken Zoo. Jag är riktigt nöjd och stolt och barnen älskar att sälja kaffe och bullar. eller Kaffe Macciato (som är Dagmars nya kaffefavorit).

3 kommentarer:

  1. Imponerad! Det bor en handyman i er på Ansgarius! Tyvärr var vi besvikna på Parken Zoo så något kioskbygge blir det inte för vår del. :( Har precis författat ett klago-mail och skickat till dem. Jaja, kommunägt så man kan väl inte jämföra med Busch Gardens i Florida, men ändå, logistiken var ju under all kritik där. och maten. Men snygg kiosk ni har byggt i alla fall! hälsar en gnällkärring på Åkersbergav.

    SvaraRadera
  2. Oj, vad var det för fel?
    Vi tycker att den parken är helt perfekt. Mycket bättre än Furuviksparken, speciellt logistiken. (Maten är ju under all kritik överallt...)

    SvaraRadera
  3. Vi hade tyvärr lite svårt att hitta något som inte var fel. Fast vi gnäller ju generellt på allt som går... :) Vi var ju inte så impade på Furuvik heller. Tydligen ska Kolmården vara bra. Får väl bli till nästa år...

    SvaraRadera