söndag 1 maj 2011

Lidköping, Mösseberg, Borås

Har varit i lidköping sedan i fredags. Vi åkte hit i torsdags kväll och hade en riktigt skön fredag med besök på Spiken och Läcköslott. På lördag efter lunch åkte jag och Roger till Mössebergs kurort och tog in på spa. Vi fluffade runt i vita morgonrockar, bastade, badade i poolen och bubblade. Käkade god mat och bara drog runt. Hotellet får väl en 3a av 5 möjliga. Visst är det skönt att åka bort och bara vara vi två men hotellet kunde allt ha haft öppet lite längre, haft liiiite bättre service och framför allt hade det varit trevligt att slippa byggbarackan som stod 1 meter utanför vårt fönster. Det hade varit kul att få in lite ljus i rummet.
Imorgon bär det av till Borås i dagarna 3. Kommer hem först på onsdag kväll. Ännu mer hotell, ännu mer vin och bara jävligt jobbigt att resa. Jag avskyr verkligen Borås, jag avskyr att behöva byta tåg flera gånger för att ta mig dit. Jag tror alltid att varje gång är den sista men inte då, inom en månad är det dax igen. Men den här gången kanske...hoppas, hoppas. Det är ju mycket smidigare att åka till Göteborg, ska se till att min nästa leverantör är därifrån istället :-)

1 kommentar:

  1. Jaja, klaga lagom. Själv har jag varit sjuk idag, tittat ner i wc-stolen en gång och sedan legat pall i feber precis hela dagen.

    Du är ju iaf len som en barnrumpa.

    :)

    SvaraRadera