måndag 30 maj 2011

På allmän begäran

Vi skulle pyssla. Vidar slutar på minidagis idag och blir stor kille så vi hade köpt några flaskor bubbel till fröknarna på hans avdelning som tack. Jag tänkte att det kunde vara gulligt att har gjorde små kort till var och en som vi kunde hänga på flaskorna. allt plockades fram, papper, kritor, snören etc. Själva pysslandet gick bra men sen slängde min som ner alla jävla kritor på golvet och vägradet att plocka upp dem. Han bara vrålade att det kunde jag göra själv! I helvete heller säger jag bara, INGEN vrålar åt mig!!
jag meddelade honon att om han inte tog upp kritorna så skulle jag slänga allihopa. Så skedde också eftersom han vägrade. Han satt på golvet och vrålade ilsket att han minsann inte tänkte plocka upp samtidigt som jag gjorde det och slängde varenda krita i soporna.

När barnen väl somnat fick jag gå till soporna och plocka upp allihopa igen eftersom det faktiskt tar mig emot att slänga ett helt paket med nästan nya kritor som faktiskt även Dagmar ritar med. Men jag har lagt undan dem och så får det förbli ett tag framöver.

1 kommentar:

  1. Härligt att höra att du är normal! Trodde att du hade fått fnatt där ett tag...tekniska muséet och allt myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyspyyyyyyyyys med barnen som är helt perfekta (så klart!) i det vita perfekta hemmet och den helt perfekte mannen som givetvis kom ihåg mors dag med MASSOR av uppvaktning.

    Då är ordningen återställd igen. Jag drar en lättnande suck och åker till tandläkaren. Med mitt perfekta liv hos farmor så länge...

    SvaraRadera